Echassieres – Woonboerderijtje met gite en grote schuur op +/- 3200 m2 grond.

In het hoofdhuis komt u binnen in de gezellige keuken met houtkachel.

Er is een vaste trap naar de verdieping boven de keuken, hier vindt zich een ruime slaapkamer met mooie houten vloer en leuke oude détails.

Terug op de beneden verdieping gaat u de keuken door en vindt u een badkamer met douche, wastafel en toilet en een slaapkamer, dus op de begane grond. De ruime huiskamer met pelletkachel heeft openslaande deuren die toegang geven naar de gezellige binnenplaats achter het huis met een overdekt terras waar u in de avond kunt genieten van de ondergaande zon. Er is hier een schuurtje voor houtopslag en ook de achteringang van de schuur. In de woonkamer is een trap naar de bovenverdieping waar een zeer ruime tweede badkamer met douche, wastafel en toilet is en een kinderkamer en de grote ouderslaapkamer.

De schuur heeft een oppervlakte van 70m², een mooi hoog plafond en hoge openslaande garagedeuren, de schuur is erg netjes et voorzien van een nette betonvloer.

Onder hetzelfde dak van de schuur is de gite met een terrasje ervoor.

U komt binnen in de huiskamer met eethoek, deze ruimte wordt verwarmd met een houtkachel en elektrische bijverwarming. Daarna komt u in de keuken, vervolgens en een badkamer met douche, wastafel en toilet.

En de trap naar de bovenverdieping. Hier zijn twee ruime slaapkamers.

Beiden huizen hebben dubbele beglazing en alle daken zijn vernieuwd en geïsoleerd.

Voor het hoofdhuis is een gezellig terras overdekt door een pergola met uitzicht over een mooi stukje tuin met een paar bomen en prachtige vergezichten.

Een gezellig huis met mogelijkheid tot verhuur in een klein rustig woonwijkje.