Boucé - Drie authentieke, verbouwde huizen op perceel van 1400 m2 met vrij uitzicht en zwembad.

De 3 huizen zijn recent verbouwd met behoud van de oude authentieke elementen en sfeer.

Met gebruik van goede materialen en zeer nette afwerking heeft u aan deze huizen geen werk meer.

Het eerste hoge huis heeft een keuken en huiskamer beneden. In de hal is een grote voorraad kamer en apart toilet. De vloer in de keuken en hal is gelegd met de originele zwart/ witte vloer tegeltjes, in de huiskamer is er een mooie eikenhouten vloer en sfeervolle houtkachel. Via de mooie oude eiken trap komt u op de eerste verdieping waar zich 3 slaapkamers bevinden en een badkamer met inloopdouche en toilet.

Op de tweede verdieping vindt u nogmaals twee grote slaapkamers en een tweede badkamer met douche en toilet. Totaal zijn er slaapplaatsen voor 13 personen. Dit pand is geheel in passende stijl verbouwd. Ideaal als hoofdverblijf voor een gezin of voor de verhuur van meerdere gezinnen.

Een oud schuur is volledig verbouwd tot comfortabel woonhuis voor twee personen. Op de beneden verdieping bevindt zich de keuken, huiskamer/eetkamer en apart toilet, verwarmd via de houtkachel en ver uitzicht op het overdekte terras over de landerijen. Op de bovenverdieping een ruime slaapkamer met inloop kledingkast en half open badkamer met inloopdouche en toilet. Hier is ook een airconditioning aanwezig.

Het oorspronkelijke boerderijtje is ook volledig gerenoveerd in de oude stijl met op de ruime beneden verdieping een vloer met oude tometten en eikenhout design in het midden. Verwarmd met een houtkachel. U kunt via de keuken of via de huiskamer binnen komen. De keuken heeft nog de originele broodoven die nog steeds in gebruik is. Achter de keuken een badkamer met douche en toilet. Op de vide boven een grote slaapkamer voor 4 personen, eventueel kan dit verdeeld worden in twee aparte kamers. Achter het boerderijtje is een overdekt terras met uitzicht over de weilanden en een inbouw zwambad voorzien van een speciale pomp die het water automatisch voorziet van de benodigde reinegingsmiddelen.

Alle daken zijn in goede staat, de huizen zijn geïsoleerd en voor een groot deel voorzien van dubbele beglazing. Verwarming via houtkachels.

Op het binnenerfje is een garage die nu gebruikt word voor opslag.

Alles zeer recentelijk verbouwt dus echt instapklaar, direct verhuurbaar (aantoonbare omzet)

Ideaal voor een toeristische activiteit of verhuur voor bruiloften en partijen en permanente bewoning zodat u alles zelf in de hand kunt houden.

 

Prijs € 296.400

inclusief makelaarskosten