Preveranges – Ruime woonboerderij met 2 wooneenheden onder één dak.

Het hoofdhuis komt u binnen via de ruime hal met wastafel, wasmachine aansluiting en toilet.

Via een opstapje komt u in de ruime open keuken met grote eettafel, authentieke tometten vloer en openslaande deuren naar het terras achter het huis.

De open doorgang brengt u in de gezellige zitkamer met eiken houten vloer en een vaste stenen trap naar de bovenverdieping waar aan uw linkerkant een ruime slaapkamer met 2 dakkapellen, wastafel en ligbad is, in de hal een badkamer met dakkapel met tevens een authentieke tometten vloer, een apart toilet en een tweede slaapkamer met wastafel. De gehele bovenverdieping heeft een houten vloer.

Aan het huis vast is de omgebouwde schuur waar een tweede woning gerealiseerd is met in de hal een toilet en deur naar de achterkant van het huis.

Een grote open leefruimte met hoekkeuken met inbouw apparatuur, zithoek en eethoek.

Aan zowel de voorkant als de zijkant openslaande deuren.

Op de bovenverdieping die u bereikt via een houten trap vindt u een ruime badkamer met ligbad, douche cabine en toilet.

Een ouder slaapkamer met twee wastafels en dakkapel en nog twee ruime slaapkamers.

Overal ligt een mooie houten vloer.

Buiten op het terras achter het huis heeft u een prachtig uitzicht over het heuvelachtige landschap.

In de tuin die rondom het huis ligt staan verscheidene fruitbomen, een overkapping voor het open haard hout en een schuurtje met nieuw dak wat eventueel verbouwd kan worden voor B&B.

Het huis ligt geheel vrij aan een doorlopend zandweggetje, er komt dus geen verkeer langs buiten bestemming verkeer voor de landerijen. Aan zowel de voorkant als achterkant vrij uitzicht.

Het huis wordt verwarmd door houtkachels en elektrische bijverwarming, heeft dubbele beglazing en een septic tank op norm.

Direct bewoonbaar en ideaal voor eventuele verhuur of 2 gezinnen die de stap naar Frankrijk willen wagen.