Cerilly – Een mooi vrijgelegen woonhuis 140m² aan de rand van het dorp, op terrein van 2024m²

U komt binnen in de ruime hal met aan uw rechterkant de huiskamer met open haard en aan uw linkerkant de keuken. De keukenmeubels zijn speciaal op maat gemaakt van degelijk eiken hout, en de huishoudelijke apparaten zijn in de verkoop inbegrepen.

Via de keuken komt u in de nette garage die naar een aparte wasruimte en een kantoortje leidt.

Via deze kamers komt u in de serre die op de mooi aangelegde achter tuin kijkt.

Op de begane grond zijn twee slaapkamers en een badkamer, met een gescheiden wc.

Op de bovenverdieping zijn nog twee ruime slaapkamers, waarvan één met een aangrenzende kamer (babykamer, inloopkast ) Ook is er boven een tweede badkamer met toilet.

Er is op dezelfde verdieping nog een grote ruimte boven de garage, die nu als opslag dient maar waar eventueel nog een extra kamer gemaakt zou kunnen worden.

De tuin van ruim 2000 m2 loopt geheel om het huis en is zeer mooi aangelegd met mooie bomen en struiken. Achter in de tuin en aan de zijkant van het huis zijn twee schuurtjes met betonnen vloeren.

Het geheel wordt verder verwarmd met elektrische radiatoren, in de huiskamer een nieuwe elektrische radiator met thermostaat, heeft overal dubbele beglazing met voor de sier losse voorzetstukken om de kleine raampjes te imiteren. Elektrische centraal bestuurde rolluiken. In de serre staat een airco / verwarmings unit.

Het dak is ook helemaal in orde.

Het huis is aangesloten op de stadsriolering.

Een huis wat direct bewoonbaar is, bouwjaar 1996, in zeer goede staat van onderhoud.

Vlakbij het Fôret de Tronçais en op loopafstand van het centrum van het dorpje, de bakker en supermarkt.

Prijs € 155.500

Inclusief makelaarskosten