Tortezais – Ruime woonboerderij op 1.3 hectare met zwembad.

Een ruime woonboerderij die u via de veranda binnenkomt, hier staat tevens de eettafel waar je heerlijk kunt zitten ook bij wat kouder weer door de elektrische verwarming en geïsoleerde dak.

Aan de rechterkant heeft u de voorraadkamer met de wijnopslag.

Aan de linkerkant komt u de keuken binnen , hier blijft de apparatuur staan, inductie plaat ,oven afzuigkap..keukenblok is van degelijke kwaliteit met een natuurstenen werkblad. Er naast zit een ruimte voor de wasmachine, vriezer en de verwarmingsketel.

Via het halletje waar een badkamer met ligbad is en een aparte toilet; komt u in de huiskamer met mezanine en open trap naar boven, de huiskamer heeft een inbouw houtkachel voor extra verwarming.

Naast de huiskamer komt u in een dressing die vervolgens toegang geeft tot een studiotje : tweede badkamer met douche en toilet, klein keukentje met toegangsdeur naar het zwembad, en een slaapkamer met ook rechtsteeks deur naar het overdekte bad.

Via de open trap in de huiskamer komt u op de bovenverdieping met op de overloop een bureau hoek , aan de rechterkant een ruime slaapkamer met eigen badkamer met douche en toilet apart. Deze kamer heeft een balkon met uitzicht over de tuin.

Tevens is er hier een tweede kleine slaapkamer met eveneens balkonnetje met uitzicht over de tuin.

Op de overloop een kast met de technische apparatuur van de zonnepanelen.

Aan de linkerkant van de trap is een slaapkamer , waardoor U heen moet om op de achterste slaapkamer te komen.

Buiten op het terrein vindt u een garage voor 2 auto’s met aansluitend een ruime schuur met zolder en ruimte voor houtopslag. Een klein schuurtje waarin de pomp en de filterinstallatie voor het zwembad, het zwembad heeft een openschuivende overkapping met stahoogte, dus kan ook als binnenbad gebruit worden. En een groot voordeel is dat de liner net één jaar geleden is vervangen.

Op het achterste gedeelte van het terrein met verscheidene fruitbomen heeft u geheel vrij uitzicht. Er loopt nu een paardje en staan er meerdere bijenkorven; hier bevindt zich ook nog een grote hangar voor opslag of paardebox, met kipperennen aan de zijkant.

Aan de zijkant van het huis een grote moestuin, daarachter ligt de septic tank die recent gecontroleerd is en op norm bevonden is.

Het huis heeft pvc ramen met houtmotief en dubbele beglazing, centrale verwarming via gas en houtkachel.

In de veranda , woonkamer en twee slaapkamers boven zit een omkeerbare airco, dus die met een warmtepomp zomers koelt en s’winters verwarmd.

Het dak is 15 jaar geleden vernieuwd. Er liggen zonnepanelen voor de warmwaterwinning en als extra warmte voor verwarmingssysteem.

Een huis met weinig werkzaamheden en direct bewoonbaar op een rustige plek met enkele buren.