Loddes –Ruim woonhuis op stille plek , met grote inpandige schuur op 4888m² terrein

Aan het eind van een 900m lang zandpad komt U bij dit huis gelegen midden in een bos; een heerlijk beschutte tuin met aan 1 kant toch een prachtig vergezicht

U komt het huis binnen in de keuken , deze is ruim met een eethoek er in , erachter is een bijkeuken met wasmachine, koelkast, vriezer, boiler en opslag, en er is een apart toilet.

Naast de keuken is de grote woonkamer met openslaande deuren naar het terras aan de voorzijde van het huis. Achterin de woonkamer zit een deur naar de inpandige schuur, er is zelfs een raam die uitkijkt in de schuur. Ook vindt U hier de trap naar de etage.

Boven is een ruime overloop , waarin een logeerbed staat , dan is er een primaire badkamer met douche , bidet deze is echter niet aangesloten en wastafel . Daarnaast is er nog een opslag kamer en zijn er 2 grote slaapkamers. Deze zijn mooi licht door de grote raampartijen. De linkerkamer heeft ook ramen die in de schuur kijken.

Deze schuur heeft een grote glaspui aan de voorkant en een garagedeur aan de zijkant. Voor iemand die handig is zou er van deze schuur een geweldige hoge, open woonkamer /atelier gemaakt kunnen worden.

Het dak is 5 jaar geleden vernieuwd , de septic tank is niet op norm, de meeste ramen zijn dubbelglas , de elektra is voor een groot deel vernieuwd , er wordt gestookt met 2 houtkachels.

Op het terrein staat nog een oude fermette , daar is met veel werk ook nog een tweede huisje van te maken. Of een prachtig overdekt ,beschut terras met uitzicht.

In de tuin zit een vijver, die ook wat onderhoud verdient. Er staan 2 prachtige oude kastanjebomen en er is een waterput. Maar het belangrijkste is de absolute stilte, er zijn absoluut geen buren dus echt een klein paradijsje.

Toch is de stad van Lapallisse op maar 10 km, en daar zijn alle voorzieningen aanwezig

Een ideaal huis om tot rust te komen en heerlijk door te klussen.