Saint Priest en Murat - Woonhuis met grote schuur op +/- 3000 m2 met vrij uitzicht.

Via het halletje komt u het huis binnen met aan uw rechterkant een ruime slaapkamer en aangrenzend een klein slaapkamertje waar eventueel een ruime inloopkast van gemaakt kan worden.

Aan uw linkerkant komt u in de ruime zitkamer met een deur die toegang geeft tot de grote tuin achter het huis met uitkijk over de velden en het tweede huisje wat geheel opgeknapt moet worden maar de mogelijkheid geeft voor verhuur.

Naast de zitkamer is de keuken die vergroot kan worden door het weghalen van het muurtje naar de bijkeuken waar nu vooral opslag is en de oude verwarmingsketel staat die op stookolie en hout kan draaien. Deze is echter al 23 jaar niet gebruikt. Alle aansluitingen zitten nog wel in het huis.

Bij de hal gaat u via een deur naar een berghok met daarachter de badkamer met open douche en toilet.

In de hal is ook de trap naar de zolder, deze kunt u nog naar eigen idee indelen.Er zijn echter al 2 kleine kamertjes en een ruimere slaapkamer.Het geheel moet nog geïsoleerd worden.

Buiten op het terrein staat nog een grote schuur met overkapping en aangebouwd ruim atelier.

Een ingestort oud varkenshokje wat opgeknapt kan worden tot leuke buiten keuken daar het aan het huis vast zit, tevens aan de andere kant van het huis ook een ruïne waar een leuk zitgedeelte van gemaakt kan worden.

Aan de overkant van het weggetje is nog een stukje grond van ongeveer 100 m2 met waterpartij en put.

Onder het huis is nog een kelder.

Het huis heeft voor het grootste gedeelte nog enkel glas, geen isolatie, verwarming via elektrische kachels, een goed dak en aangesloten op glasvezel kabel voor snel internet. Er zijn wel 2 schoorstenen aanwezig dus er kunnen houtkachels geplaatst worden.

Een huis waar nog geheel een eigen inbreng ingebracht kan worden met mogelijkheden voor uitbreiding op een rustige plek met prachtig uitzicht.