Villentrois (Indre) –Woonhuis met gite en studio in toeristische omgeving op 3 hectare.

Het huis, gebouwd in 1965, heeft een vloeroppervlakte van 90m², bestaat uit een hal met daarachter een grote woonkamer met moderne open keuken. Een gang geeft toegang tot een inloopdressing, de badkamer met wc, douche en wastafel, en de ruime slaapkamer. Naast de voordeur is een tweede slaapkamer. Aan de voorkant van het huis is een terras en aan de achterkant een balkon beide met een schitterend uitzicht.

Het hele huis is onderkelderd, een gedeelte wordt gebruikt als waskamer, bijkeuken met de verwarmingsketel  en een werkplaats met garagedeuren naar buiten. De centrale verwarming is op gas, er ligt een ingegraven tank, maar de houtkachel is ook aangesloten op het systeem en bovendien een warmtepomp. Er is grotendeels dubbel glas en isolatie op de muren en plafonds.

Op zo’n 30m van het huis is een longère, de typische bouwstijl van de streek, hierin is een vakantiehuis van 80m² voor 4 personen en een studio van 30m² voor 2 personen. Deze zijn het seizoen vanaf begin april tot eind september bijna volledig verhuurd.

De gite bestaat uit een keuken, met daarachter een badkamer. Links de woonkamer met houtkachel en vervolgens een zeer ruime slaapkamer met eigen buitendeur. Naast de keuken is een tweede slaapkamer.

De naastgelegen studio bestaat uit 1 leefruimte met slaapgedeelte, eethoek en open keuken en een badkamer met douche en wc.

Het terrein is ruim 3 ha, een deel is schuin aflopend en bebost, waarin herten, vossen, fazanten, eekhoorns, dassen en uilen zijn gezien. De rest van de eiegen grond is onderhouden, waarop fruitbomen, walnoten bomen, populieren, naaldbomen, acacia's en eiken staan. Op het terrein staat nog een gezellig tuinhuisje met elektra en water, en een caravan.

Dit huis ligt op 17 km van een grote dierentuin “ZooParc de Beauval” en op een uur rijden van de bekende Loire kastelen. Daarbij is het een fijne rustige plek waar gasten fijn tot rust kunnen komen.

Het zou goed mogelijk zijn om een vergunning aan te vragen voor een minicamping, safaritenten of pipowagens.

Dus het verdienmodel kan men verhogen, denk ook aan ontbijt en maaltijden voor de gasten en mogelijkheid tot verhuur in de wintermaanden.

Een ideale plek om zelf tot rust te komen en een inkomen uit een toeristische activiteit te halen.

Ref: 100473          Prijs: 367.500€