Villefranche d’Allier – Compleet verbouwde woonboerderij op 2.6 hectare grond met schuur.

Via de serre met een natuurstenen vloer komt u in een ruime hal met eiken houten vloer, zithoekje en houtkachel.

Aan uw linkerhand bevindt zich in de aanbouw de keuken met eethoek die via de vele raampartijen en schuifpuien uitzicht biedt op de grond achter het huis. Hier is heeft het zitgedeelte een eikenhouten vloer en het keukengedeelte een authentieke tometten vloer.

Aan uw linkerhand is de ruime zitkamer eveneens met eiken houten vloer en open haard, hiernaast komt u in de bibliotheek en aparte ruimte waar de stoppenkast is en ruimte voor een wasdroger, een badkamer met douchecabine en toilet.

Via de trap in de hal komt u op de bovenverdieping waar in de hal met kasten wand, een toilet is.

Een grote kinderslaapkamer met twee aparte hoogslapers en aansluitend een badkamer met wastafel, ligbad en douchecabine.

Een tweede ruime slaapkamer eveneens met eigen badkamer met douchecabine, wastafel en toilet.

Via een kleinere trap komt u op de zolderkamer waar een zithoek met een slaapzolder van gemaakt is.

Tegenover het huis staat een grote schuur waar een gedeelte als schildersatelier , repetitieruimte voor muziek of feestjes en gebruikt word, er zijn velux ramen geplaatst voor extra lichtinval. Boven is een opbergzolder.

Aan de schuur vast zit een kantoortje met toilet en mogelijkheid voor het plaatsen van een houtkachel , aan de zijkant een honden hok met grote buiten ren en overkapping voor houtopslag.

Aan de wegkant is een extra overkapping voor een auto.

Een rustig plekje met een paar buurhuizen en prachtig uitzicht over je eigen weiland.