Saint Marien – Prachtig verbouwde woonboerderij op 7.8 hectare grond.

U komt binnen in de ruime hal die toegang geeft tot de zeer ruime badkamer met open douche, dubbele wastafel en toilet.

Aan uw linkerkant is een gezellige zitruimte met houtkachel die ook de vloerverwarming regelt, dit is ook mogelijk op een elektrische verwarming ketel. Er is ook nog een originele broodoven in deze zitkamer.

Aan uw rechterkant is de moderne keuken met inductie kookplaat , ingebouwde vaatwasser, oven en koel/vries combinatie. Aangrenzend een zithoekje met eveneens een houtkachel.

In deze zitkamer is een deur naar buiten en een trap naar de bovenverdieping . Verder is er hier toegang tot een zeer grote hoge huiskamer met grote ijzeren geïsoleerde openslaande deuren.

Deze ruimte wordt ook verwarmd door een houtkachel. U kunt hier een ruimte voor bed & breakfast maken door de eigen ingang te gebruiken.

De trap in de grote zitkamer brengt u naar een zelfde grote leefruimte eveneens verwarmt met een houtkachel. Momenteel dient dit als kantoor en slaapplaats , maar hier kunt u makkelijk twee slaapkamers van maken met ieder een eigen badkamer daar dit echt een grote open ruimte is.

Aangrenzend is een badkamer met toilet, wastafel en inloopdouche, die aan de andere kant toegang geeft tot een slaapkamer.Via de overloop komt u in nog een slaapkamer met dressing en wastafel.

In de overloop is de tweede trap die naar beneden naar de zithoek leidt.

Onder het huis is een ruime kelder, aan het huis vast is een overkapping met broodoven en een overdekt terras met uitkijk over de uitgestrekte velden. Hier aan vast zit nog een atelier, aan de andere kant van het huis nog wat opbergruimtes. Op het terrein staat nog een grote overkapping voor parkeerruimte van auto’s, een trekker etc.

Het huis is echt goed geïsoleerd , hout gestookt en elektrisch bij verwarmd , overal dubbel glas. Volledig verbouwd met degelijke materialen en met behoud van de oude elementen. De septique tank is recent aangelegd. Glasvezel aanwezig voor snel internet.

De grond ligt echt aangrenzend aan het huis en bestaat uit 7 ha weilanden en ongeveer een halve hectare bos.

De grond is vrij dus geen enkel gebruiksrecht of overpad van boeren. Dus ideaal om paarden te houden.

Een prachtig huis waar u zo in kan , gelegen aan een klein weggetje met uitzicht over een klein meertje, en zonder buren.

Rust, ruimte , vrije ligging en geen werkzaamheden !!!