St Je

St Jeanvrin – Woonboerderij met grote schuur op 4025 m2grond met vrij uitzicht.

Via de voordeur komt u direct in een halletje die toegang geeft tot de open keuken met zitkamer met de originele tometten vloer, broodoven en openslaande deuren naar het terras naast het huis en een deur naar de achtertuin.

Links van de voordeur is een ruime slaapkamer met hoge raampartij.In de hal is de badkamer met douche en wastafel en een apart toilet.Naast de trap is nog een opbergruimte met de boiler, stoppenkast en een buitendeur naar de zijkant van het huis.

Op de ruime boven verdieping waar een grote leefruimte is, die nu als speel/werkruimte fungeert, staat ook de wasmachine, hier zou eventueel nog een extra slaapkamer van gemaakt kunnen worden. Verder zijn er twee slaapkamers met inbouwkasten en een tweede badkamer met douche cabine, toilet en dubbele wastafel.

Aan het huis vast is een overkapping voor houtopslag en de vuilnisbakken, hier heeft u een doorgang naar de achtertuin.Achter de overkapping ligt een grote open hangar 90m² met een oplaadpunt voor een elektrische auto. Links van het huis is een grote schuur 140m² waar naast een verhoogd terras is aangelegd met een prachtig uitzicht over de velden en de bossen.

Het binnenerf is echt in U vorm dus tegenover het huis is een tweede schuur 115m² met meerdere kleine ruimtes met daarachter een perceel met boomgaard en waterput.Het ruime erf heeft een afwateringssysteem met afwateringsputten en drainage.Het terrein van ongeveer 4025 m2 loopt volledig om het huis heen, er is een muurtje en een poort aan de wegkant.

Het geheel wordt verwarmd door 2 houtkachels en elektrische bijverwarming en heeft dubbel glas.De septic tank is recent met een nieuw vloeiveld aangepast aan de huidige normen.

Een leuk huis wat nog naar eigen inzicht ingericht kan worden , op een prachtige plek met uitzicht en zonder directe buren dus volledige privacy.