St Jeanvrin – Woonhuis met serre en grote schuur op 915 m2 grond.

Het woonhuis komt u binnen in de prachtige serre van het merk Gustave Rideau waar alle schuif deuren van geopend kunnen worden zodat u er optimaal gebruik van kunt maken in zowel de wintermaanden als de zomermaanden.

Hier is de oorspronkelijke voordeur van het huis dat toegang geeft tot één grote open ruimte met de zitkamer, eethoek en open hoekkeuken.

Verder vindt u op de beneden verdieping naast de keuken de bijkeuken met de boiler en de verwarming installatie op gas, wasmachine aansluiting en spoelbak.

Achter de keuken, in de uitbouw, is een ruime badkamer met toilet, douche cabine met jets en dubbele wastafel met aansluitend een slaapkamer met kasten wand en één persoon sauna.

Op de bovenverdieping vindt u nog twee slaapkamers en een badkamer met toilet en ligbad en een ruime overloop.

Op het terrein voor het huis staat een grote schuur met kleine inpandige schuurtjes waar in het geheel een nieuw metalen dak op ligt. Een waterput met pomp en een toegang voor de auto vanaf de weg door middel van een elektrische poort.

Het geheel heeft dubbel glas, camera bewaking via app op de telefoon, elektra recentelijk vernieuwd, verwarming met een houtkachel in de zitkamer en centrale verwarming door het hele huis op gas.

Tevens in beiden slaapkamers boven en de zitkamer beneden een omkeerbare airco/ verwarming.

Het huis is direct bewoonbaar voor zowel vakanties als vaste bewoning net buiten het dorp.