Saint-Gérand-Le-Puy – Overname fonds de commerce van een restaurant met uitstekende reputatie
De bedrijfsactiviteit/goodwill van dit restaurant is over te nemen. Het pand van ongeveer 85m² is volledig gerenoveerd en perfect ingericht als restaurant.
De eetruimte biedt plaats aan maximaal 35 gasten en is voorzien van een pelletkachel en grote ramen rondom, wat zorgt voor veel natuurlijk licht. Er is een open bar met dubbele koeling, een glazen afwasmachine en een professionele koffiemachine.
De keuken is ook professioneel ingericht met 4 pizzaovens, een dubbele friteuse, elektrische kookplaten en oven, een plancha, een spoelgedeelte met wasbak en een gewone vaatwasser. Daarnaast zijn er speciale werkruimtes voor het bereiden van vlees en groenten, evenals een extra aansluiting voor een wasbak. Het gebouw beschikt ook over een aangepast toilet voor mindervaliden.
Voor het restaurant ligt een gezellig terras dat in de zomer dagelijks wordt gebruikt, en ook in de winter bij zonnig weer. Het terras kan eenvoudig worden uitgebreid, aangezien het zich op eigen terrein bevindt. Daarnaast zijn er parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein, evenals een tuin met fruitbomen, waarvan de vruchten worden gebruikt in de keuken voor desserts.
De overname van de bedrijfsactiviteit is alleen mogelijk in combinatie met de aankoop van de muren. U kunt meer informatie hierover vinden in onze aparte advertentie over de woning en het pand:
Saint-Gérand-Le-Puy: Woonhuis met atelier en gerenoveerd pand op perceel van 1378m²
Het bedrijf is nog actief en wordt verkocht inclusief start inventaris, zodat u direct verder kunt gaan na de overname. Alle professionele inboedel kan ook worden overgenomen.
Het restaurant ligt aan de N7, een strategische locatie die zorgt voor een constante stroom klanten. In korte tijd hebben de huidige eigenaren een uitstekende reputatie opgebouwd, met een vaste klantenkring die graag terugkomt. Er is echter nog veel potentie om het bedrijf verder uit te breiden, bijvoorbeeld om het restaurant ook ‘s avonds te openen of door evenementen te organiseren, en zo de omzet te verhogen.