La Groutte – Woonhuis op 1440 m2 grond aan het einde van een rustig woonwijkje.

Via de hal komt u het woonhuis binnen met aan uw linkerkant een bijkeuken die door gaat naar een aanbouw , met een schuifpui , die gebruikt werd als atelier ,hier is een trap naar een bovenverdieping die als extra kamer kan dienen.

Aan uw rechterkant van de hal in de ruime keuken die weer doorgang geeft naar de eetkamer met aansluitend via een afstapje naar de zitkamer waar een inbouw haard is, dit is de hoofd verwarming van het huis is. Dan is er op de begane grond een slaapkamer met badkamer en suite met ligbad en dubbele wastafel, een inloop kast en op de gang bevindt zich een apart toilet.

Via de trap in de eetkamer gaat u naar de bovenverdieping waar zich nog 3 slaapkamers bevinden, waarvan één met dakkapel, een apart toilet en een ruime badkamer met dakkapel met douche cabine.

Op het terrein van 1440 m2 staat aan de zijkant van het huis een schuurtje, achter het huis een terras met uitzicht over de landerijen.

Het huis ligt aan het begin van een zandpad waar u heerlijke wandelingen kunt maken tussen de weilanden naar een waterbron. Dus een perfecte rustige ligging;, toch ligt het huis op 7 km van de leuke grote stad St Amand Montrond.

Waar ook de toegang tot de snelweg is, dus ideale verbinding naar Nederland.

Het geheel heeft dubbel glas wordt verwarmd via een inbouw houtkachel en elektrische bij verwarming. Energie label C.

Er zit een nieuw dak op dus geen grote werkzaamheden in het vooruitzicht.

De septic tank is recent aangelegd.