Couleuvre – Kleinschalige Camping met woonhuis en schuren op 3 ha 77

De camping heeft 15 plaatsen , hiervoor zijn alle vergunningen aanwezig dus dit is een officiële camping. Het terrein is erg ruim opgezet met een verhard weggetje , vooraan een verharde parkeerplaats en een speciale camperplaats. Er 1 lodgetent aanwezig voor de verhuur, deze is compleet ingericht en in 2023 vernieuwd.

Het complete terrein , de campingweide met het bosgedeelte en vijver , dus 3.5ha is omheind . Ook zijn er 4 van de plaatsen privé omheind. Er is uiteraard elektra op de plaatsen aanwezig en een wifi voorziening op het hele terrein.

Het toilet gebouw is in één van de schuren op het binnenerf gemaakt, er is modern sanitaire 1 ruime badkamer met douche , wastafel en wc , 1 douche cabine , 1 wastafel cabine , 1 wc en een urinoir. Verder is er een ruime afwasruimte en een wasruimte met een wasmachine en droger . Uiteraard is de septic tank volgens de norm aangelegd en goedgekeurd voor de camping en het woonhuis.

Op het binnenerf is er een schuur die dienst doet als table d’hôte, met een keuken met dubbele professionele spoelbak, oven, kookstel en 2 koelkasten, en een gezellige eetzaal. Hier worden diverse keren per week gezamenlijke maaltijden verzorgd. Dit versterkt de onderlinge sfeer en wordt zeer gewaardeerd door de gasten.

Momenteel is de camping gericht op een speciale doelgroep van hondenbezitters, dus loslopende honden op het terrein en geen kleine kinderen. Maar dit kunt U natuurlijk veranderen naar Uw eigen thema, een uitbreiding naar meerdere plaatsen is mogelijk maar moet dan even officieel aangevraagd worden.

Het woonhuis heeft de volgende indeling : grote woonkamer met open keuken, hal met wc, 2 slaapkamers gelijkvloers, badkamer met ligbad en douche, wc. Op de bovenverdieping is via de buitentrap bereikbaar, hier is isolatie aangebracht en kunnen er over de hele oppervlakte nog slaapkamers gecreëerd worden.

Het huis heeft dubbel glas, en pelletkachel en elektrische radiatoren.

Er is een grote privé tuin met een eigen terras achter het huis.

Op het binnenerf is nog een derde grote schuur , die dient voor opslag en als werkplaats. Ook is er een schuur waarvoor de vergunning om dit te verbouwen tot gite is aangevraagd.

Alle elektra in huis, alle schuren en op het veld zijn volledig nieuw aangelegd, en extra zwaar beveiligd, ook de waterleidingen zijn allemaal vernieuwd.

Het domein is gelegen aan een zeer rustig doodlopend weggetje vlakbij het grote eikenbos van Tronçais, wat vooral een attractiepunt is voor natuurliefhebbers met z’n vele wandel en fietsroutes en zwemmeren. Ook zijn er diverse oude stadjes en kastelen in de buurt.