Chateaumeillant – Woonboerderij met serre in woonwijkje met schuur op terrein van 2867m²

Via de serre, die u in het voor en najaar een heerlijke warme plek geeft, komt u het huis in de keuken binnen met inbouwkast, broodoven , de vloer is nog van authentieke tometten.

In de uitbouw achter de keuken is de ruime badkamer met toilet en douche cabine en dubbele wastafel en boiler.

Naast de keuken komt u in de huiskamer met even eens een tometten vloer en doorgang naar het atelier met grote glas pui met twee slaapkamers, badkamer met toilet douchecabine en wastafeltje en een ruime mezzanine waar nog een slaapkamer van gemaakt kan worden.

Hier heeft u toegang tot een overdekt terras achter het huis ,wat doorgang naar de tuin geeft.

In de huiskamer is een trap naar de bovenverdieping die als slaapzolder gebruikt wordt en nog een slaapkamer met wastafel.

Buiten op het terrein van 2867 m2 staat een grote schuur 110m² , met een werkplaats met opslagruimte en een garage voor een grote auto of camper. Hieraan vast is een metalen overkapping 50m² waar een buiten keuken gerealiseerd is met wasmachine aansluiting, oven en elektrische kookplaat. Er is een opzetzwembad ingegraven, de liner is 5 jaar oud met een poolhuis voor het zwembad apparatuur en is voor de veiligheid omheind. Naast het zwembad ligt een jeux de boules baan.

Achter in de tuin is een moestuin met een tuinkasje voor de tuinliefhebber en een kippenhok.

De daken zijn in goede staat , de elektra moet vernieuwd worden , verwarming door houtkachels ,er is gedeeltelijk dubbel glas ,en zo goed als geen isolatie.

Septic tank niet op norm.

Een huis wat verbouwd moet worden dus met volop mogelijkheden voor U eigen inbreng , maar wel direct bewoonbaar. Ideaal als vakantiehuis door de veilige ligging tussen wat buurhuizen.