Chateaumeillant – Woonhuis in rustig woonwijkje op 2450 m2 grond met garage.

Het huis heeft een voorhalletje voor de kapstok en schoenen, en geeft dan toegang tot de hal met aan uw linkerhand een badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. Aan uw rechterhand komt u in de leefruimte met een open hoekkeuken,deze is handgemaakt van degelijk eikenhout , een barretje en daarna de eethoek en ruime zithoek met open haard. In de zitkamer kunt u aan twee kanten door openslaande deuren naar de tuin die rondom het huis ligt.

Naast de zitkamer is een kantoortje met aansluitend het stookhok met de houtgestookte centrale verwarmingsketel.

En verder is er achter de keuken nog een bijkeuken en opslagruimte met buitendeur.

In de zitkamer komt u via de eiken houten trap op de bovenverdieping waar 3 ruime slaapkamers zijn en een tweede badkamer met dubbele wastafel en ligbad, het toilet is apart op de hal waar tevens een inbouw kleding kast is.

Boven deze verdieping is nog een ruime vliering met stahoogte wat eventueel nog gebruikt kan worden voor meer kamers, hier zou dan nog een trap gemaakt moeten worden of een vlizotrap voor bergruimte.

Op het terrein staat een garage 42m² voor 2 auto’s met een grote zolder met degelijke eiken balken constructie.

Naast de garage gaat u via de buitenkant naar een ruime geïsoleerde kelder , daarboven een carport 34m² met metalen hangar 49m² voor opslag tuin materiaal.

Op het terrein zijn verscheidene fruitbomen gepland, is een moestuin en een paar grote bomen.

Het huis is degelijk gebouwd in 1985 met overal eiken balken, zware dakpannen, het is geïsoleerd maar heeft vrij dun dubbelglas.

Het geheel is aangesloten op de riolering..

Het ligt in een rustig ruim opgezette woonwijk op loopafstand van de supermarkt.

Perfect huis voor zowel vaste bewoning als vakantiehuis , instapklaar met weinig onderhoud.