Cerilly - Woonhuis op 1664 m²grond.

Het huis werd gebouwd in 1980, het is gebouwd op een kelder met een bewoonbare oppervlakte van 95m² op de eerste verdieping.

Het heeft een balkon, entree met keuken aan de rechterkant, L-vormige woon/eetkamer aan de linkerkant. Het is gemakkelijk om een tussenwand te verwijderen om een open keuken te creëren.

De zit/eetkamer heeft openslaande deuren naar het balkon op het zuiden, en naar de achterzijde met uitzicht op de tuin. Een gang met ingebouwde kasten leidt naar de 3 slaapkamers en de badkamer en het aparte toilet. Aan het einde van de gang leidt een trap u rechtstreeks naar de kelder.

Hier is een gedeelte van het huis ingericht als studeerkamer of vierde slaapkamer met doucheruimte en apart toilet. Er is een wasruimte met een praktische wastafel. De stookruimte is apart. De garage is ruim en heeft ook een werkplaats. De kelder is ook 95m².

Naast het huis staat een geprefabriceerde garage. De omheinde tuin ligt voornamelijk aan de achterkant van het huis met een klein tuinhuisje voor gereedschap.

Het huis ligt aan een rustige weg, met uitzicht op een kleine weide. De dorpswinkels zijn op loopafstand.

Het huis heeft houten ramen met enkel glas, houten luiken en oliegestookte centrale verwarming. Het kelderplafond en de zolder zijn geïsoleerd.

Het rioleringssysteem is aangesloten op het gemeentelijke rioleringssysteem, dus er is geen noodzaak om te upgraden.

Het huis is direct bewoonbaar, maar moet gemoderniseerd worden.