Urçay – Recent verbouwd woonhuis op 4000 m2 grond aan een klein beekje.

Via de woonkamer / eetkamer komt u het huis binnen.

Achter de woonkamer is een bijkeuken met wasmachine aansluiting met een tometten vloer die toegang tot het terras achter het huis geeft.

Hier ligt ook het mooie stuk grond van 4000 m2 wat afloopt naar beneden waar een klein beekje loopt.

Naast de bijkeuken vindt u de badkamer met douche en toilet, verbouwd in 2021.

Aan de voorkant van het huis aan de woonkamer vast is een slaapkamer .

Via de hal waar zich nog een slaapkamer bevindt komt u bij de keuken. Die zit in de uitbouw van 18 m² gerealiseerd in 2021,

met een deur naar de voorkant . Het keukenblok is dus heel recent en voorzien van alle inbouw apparatuur, speciale keukenboiler.

Buiten naast het huis staat een nieuwe houten dubbele garage van 30 m2 met elektrische deuren , en nog ruimte voor werkplaats . En nog een klein schuurtje ernaast voor opslag van tuingereedschap.

Aan het huis zit nog een klein uitbouwtje wat ooit broodoven is geweest met nog een stenen plafond in perfecte staat.

De gehele bovenverdieping kan nog verbouwd worden voor meerdere kamers, hier is al een dakkapel met een elektrisch rolluik.

Het geheel heeft overal dubbel glas, gedeeltelijk pvc en hout, een nieuw geïsoleerd dak, huiskamer en slaapkamers laminaat vloer, verwarming via een houtkachel en elektrische verwarming.

Het butenstucwerk is recent van 2022. De septische tank is op norm.

Het geheel ligt aan een klein weggetje met een paar huizen net even buiten Urçay en slechts 20 Minuten van de grotere stad St Amand Montrond.

Een leuk vakantiehuis of voor vaste bewoning ook zeer geschikt.