St Palais – Woonboerderij op 1500 m2 in het dorp.

Het huis komt u binnen in de hal die direct toegang geeft tot de keuken met daarachter een houten aanbouw met waarin de wasruimte ; wasmachine aansluiting ,aanrecht en een wc (sanibroyeur)

Links van de hal komt u in de zeer ruime huis/eetkamer met een hoog plafond en vide .

Op de begane grond is een ruime slaapkamer, een badkamer met inloopdouche en een apart toilet.

De gehele beneden verdieping heeft nieuwe kunststof kozijnen met een hout look.

Op de bovenverdieping is de ruime mezzanine met dakkapel, waar u makkelijk een groot bureau of werktafel kunt neerzetten dienst doende als kantoor/hobbyruimte. Verder zijn er nogmaals 3 slaapkamers waarvan twee eveneens een dakkapel hebben.

Aan de rechterkant in de hal bij binnenkomst is een grote bijkeuken, met de verwarmingsketel , hier is een tweede trap naar een extra bovenkamer met douche en wastafel maar hier zijn geen dakramen.

Via een deur komt u in de naastgelegen garage met stenen aanbouw aan de achterkant.

In de grote tuin aan de voorkant staat nog een stalen broeikas waar echter een nieuw dekzeil op gelegd moet worden en dan weer in gebruik genomen kan worden voor het planten van jonge plantjes of als leuke overkapte zithoek voor gezellige avonden.

Het geheel wordt verwarmd met een centrale verwarming op gas , de gastank is ingegraven en de condensatie ketel is zeer recent vernieuwd . Er is tevens een open haard die weer in gebruik genomen kan worden door het plaatsen van een inbouwhaard of een houtkachel. Het dak is in perfecte staat, de septic tank is niet op norm.

Een zeer ruim huis gelegen tegenover het kerkje in een rustig dorpje , zonder direct zicht op buren.