Couleuvre – Woonhuis met ongeveer 2300 m2 grond waarin klein meertje.

Via de voordeur komt u binnen in de hal met aan uw rechterkant de keuken, daarachter zit in een bijkeuken met toegang tot de badkamer met badkuip met douche en apart toilet.

Hier is ook de deur naar de serre die toegang geeft tot de achterkant van het huis met een kelder / schuurtje en een doorgang naar de zijkant van het huis.

In de hal bij binnenkomst komt U via een halve-etage trap naar een bovenkamer die nu als slaapkamer dient maar ook als huiskamer gebruikt kan worden.

Aan de linkerkant van de hal bij binnenkomst vindt u een eetkamer /woonkamer en een slaapkamer.

Als U doorloopt is er een klein halletje met toegangsdeur naar de aangrenzende garage en een wenteltrap naar de bovenverdieping waar 1 slaapkamer is en een zolder ruimte die nog verbouwd kan worden tot extra slaapkamer.

Via het kleine weggetje voor het huis komt u bij nog een tweede garage met een grote tuin ,waarin een kippenren moestuin en fruitbomen. Achter in deze tuin bevindt zich een meertje van 500 m² wateroppervlakte met rondom een verscheidenheid aan bomen waaronder een grote walnoten boom.

Het geheel wordt verwarmd centraal op stookolie, heeft gedeeltelijk dubbele beglazing en is aangesloten op de riolering.

Het huis ligt vlakbij het Fôret de Tronçais in een straatje met 3 andere huizen en is zowel geschikt als vakantie woning of voor permanente bewoning.