Kleinschalige  Camping met woonhuis en schuren op 3 ha 77.

De camping heeft 15 plaatsen , hiervoor zijn alle vergunningen aanwezig dus dit is een officiële camping. Het terrein is erg ruim opgezet met een verhard weggetje , vooraan een verharde parkeerplaats en een speciale extra verharde camperplaats. Er is 1 Lodge-tent aanwezig voor de verhuur, deze is compleet ingericht en in 2023 vernieuwd.

Het complete terrein , de campingweide met het bosgedeelte en vijver , dus 3 ha is omheind. Ook zijn er 4 plaatsen extra omheind. Er is uiteraard elektra op de plaatsen aanwezig en een wifi voorziening dat een bereik heeft over het hele terrein.

Het sanitaire gebouw is in één van de schuren (hangaar) op het binnenerf gemaakt. Het is modern sanitair met 1 ruime badkamer voorzien van douche , wastafel en toilet. Er zijn cabines met 1 douche, 1 wastafel, 1 toilet en een urinoir. Verder is er een ruime afwasruimte met drie afwasbakken en een wasruimte met een wasmachine en droger . Uiteraard is de septic tank volgens de norm aangelegd en goedgekeurd voor de camping en het woonhuis.

Op het binnenerf is er een stalschuur die dienst doet als table d’hôte, met een volledig ingerichte keuken met dubbele professionele spoelbakken, een oven, inductie kookstel en 2 koelkasten met een gezellige eetzaal. Hier worden diverse keren per week gezamenlijke maaltijden verzorgd. Dit versterkt de onderlinge sfeer en wordt zeer gewaardeerd door de gasten.

Momenteel is de camping gericht op een speciale doelgroep van hondenbezitters, dus de honden kunnen loslopen op het terrein. Er worden geen kinderen toegelaten beneden de 16 jaar. Maar dit kunt u natuurlijk veranderen naar uw eigen thema, een uitbreiding naar meerdere plaatsen is mogelijk maar moet dan even officieel aangevraagd worden.

Het woonhuis heeft de volgende indeling : grote woonkamer met open keuken, hal met wc, 2 slaapkamers gelijkvloers, badkamer met ligbad,  douche en wc. De bovenverdieping is via de buitentrap bereikbaar, hier is isolatie aangebracht en kunnen er over de hele oppervlakte nog verschillende kamers gecreëerd worden.

Het huis heeft dubbel glas, een pelletkachel en 2 elektrische radiatoren.

Er is een grote privé tuin met een eigen terras achter het huis.

Op het binnenerf is nog een derde grote schuur , die dient voor opslag en als werkplaats. Ook is er een schuur waarvoor een vergunning is aangevraagd tot het  verbouwen van een gite.

Alle elektra in huis, alle schuren en op het veld zijn volledig nieuw aangelegd, en extra zwaar beveiligd, ook de waterleidingen en het riool zijn allemaal vernieuwd.

Het domein is gelegen aan een rustige doodlopende verharde weg vlakbij het grote eikenbos van Tronçais waar vele wandel en fietsroutes zijn. Ook zijn er grote meren waar men kan zwemmen. In de omgeving zijn diverse oude stadjes, kastelen en ruïnes.

ref 99367 Prijs 499.200 inclusief makelaarskosten