Ygrande – Compleet verbouwde woonboerderij op 14870 m2 met verwarmd zwembad.

 

Via de voordeur komt u via een klein halletje direct in de ruime moderne keuken met groot werkeiland , met veel lades en kastruimte, hier is een  deur naar het overdekte terras aan de achterzijde.

Aansluitend de open eetkamer met eveneens openslaande deuren naar het terras.

Vandaar komt U in de zeer ruime zitkamer met een prachtige glazen pui met naar de voorzijde openslaande deuren in een aparte afgeronde vorm. Ook hier kunt u via een deur naar de achtertuin.

 

 Aan de linkerkant van het halletje in de aanbouw is de toiletruimte met aansluitend een  technische ruimte waar de warm waterboiler hangt en de pomp voor het zwembad is.

 

In de huiskamer is de trap naar de bovenverdieping waar een zeer ruime ouder slaapkamer is met eigen dressing.

Op de overloop is nog een gezellig zithoekje gemaakt , een  2 persoons slaapkamer  en een badkamer met ligbad, douche en toilet , verder nog een dressing die ook als kinderkamer ingericht kan worden. Alle ramen zijn voorzien van horrengaas.

 

Aan de achterkant van het huis ligt aan het gedeeltelijke overdekte terras een inbouw zwembad van polyester met een houten terras erom heen.

Op het terrein van 14870 m2 ligt een eigen meertje, diverse fruitbomen en een groot stuk weiland voor het houden van kleinvee of een paard.

Een aanbouw geeft u de ruimte voor de zitmaaier en ander tuingereedschap even als het schuurtje aan de voorkant  in de tuin. Hier vindt U ook een waterput en een klein kapelletje.

Onder het huis is nog een kelder.

 

Het geheel heeft eiken houten ramen en deuren met dubbel glas, verwarming via een pelletkachel in de zitkamer en 2 omkeerbare airco systemen in de eetkamer  en woonkamer. Ook op de verdieping zijn er in de ouderslaapkamer en op de overloop  deze airco’s . Het zwembad wordt eveneens verwarmd door een warmtepomp. Energielabel C !

 

Een prachtig gelegen huis wat direct bewoonbaar is met slechts 3 buurhuizen aan een doodlopend weggetje met vrij uitzicht.