Vouss

Voussac - Verbouwde woonboerderij met zwembad en atelier met prachtig uitzicht op bijna 6500 m2.

Aan de straat kant lijkt het een oude schuur, maar het blijkt een prachtig huis te zijn. Alle muren zijn van mooie ingevoegde natuurstenen, een overdekt terras en een zwembad geven uitzicht over de perfect onderhouden tuin en de velden.

Een ruime hal, met toilet geeft u toegang tot de grote woonkamer met open slaande deuren naar het terras. Een open hoekkeuken, deze blijft geheel ingericht met inductie kookplaat en een combi oven/magnetron. Via de trap in de woonkamer komt u op de boven verdieping met een ruime overloop met kastenwand en boekenkasten, waar zich totaal 4 slaapkamers bevinden.

De grootste slaapkamer heeft een dakkapelletje met een elektrisch rolluik.Een badkamer met douche cabine en wastafel en een apart toilet.Via één van de slaapkamers is er toegang tot een zolder ruimte die nog geheel verbouwd kan worden voor eventuele extra kamers.

In de hal beneden komt u ook in inpandige schuur/garage en het naastgelegen atelier met een eigen terrasje aan de voorkant.Dit atelier geeft ook een mooie mogelijkheid om er een kamer van te maken voor gasten, daar er al een aan en afvoer van water is.Via een achter deur komt u dan weer op het overdekte terras van het woonhuis.

Buiten op het licht aflopende terrein van bijna 6500 m2 staan prachtige bomen, is een grote speelkuil,waar 10 jaar geleden voor het laatst water in heeft gestaan, een eigen wandelpad loopt hier om-en doorheen.Vanaf het terrein heeft u een prachtig vergezicht. Het huis ligt aan een zeer rustig weggetje met een paar buurhuizen op afstand.

Voor het huis ligt een chloor zwembad van 8x4 met dekzeil en een liner die 3 jaar geleden vervangen is.

Alles is dubbel glas,de verwarming met een spekstenen houtkachel en een bijverwarming met een 2 gasfles kachels.Internet gaat nu via een 4G box maar de buren hebben glasvezel via het buurdorp.

De septic is 15jaar geleden nieuw aangelegd.

Een perfect huis instapklaar, voor vaste bewoning maar ook ideaal als vakantiehuis met een groot gezin of met vrienden, ook het gebruik als chambres d’hotes is hier realiseerbaar.