Vitray – Ruime woonboerderij op 1,3 hectare grond met grote schuur en hangar. 

Via de entree komt u in de hal met trap naar de bovenverdieping, rechtdoor de gezellige keuken met terras wat uitzicht biedt op het landschap. Rechts komt u in de huiskamer met open haard, badkamer met inloopdouche en wasruimte en daarna de bijkeuken met eigen ingang hier bevindt zich ook de verwarmingsinstallatie.

Links in de hal heeft u op de begane grond een ruime slaapkamer, kantoor en apart toilet.

Via de trap komt u op de boven verdieping waar zich 1 grote slaapkamer bevindt, een overloop met inloopkast, badkamer met ligbad en buis om de was naar beneden te laten glijden naar de wasruimte, en 3 kleinere slaapkamers. Daarna is er nog een ruime zolder.

Bovenverdieping volledig met massief eiken parket bekleed.

Totaal zijn er dus 5 slaapkamers en een kantoor, totale woonoppervlakte bijna 250m²

Het geheel is volledig verbouwd, alles voorzien van dubbel glas, centrale verwarming op stookolie, muren noord en oostkant en plafonds beneden volledig geïsoleerd.

Op het terrein voor het huis vindt u een zeer grote schuur 340m², waarin 2 garages waarvan 1 met zolder. Het dak is in goede staat.

Naast het huis een grote hangar voor opstal van groot materieel of caravans en campers, 420m².

Dit prachtig huis ligt met 2 buurhuizen op loopafstand van het grote bos Fôret de Tronçais waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en zwemmen.

Prijs : € 285.000

inclusief makelaarskosten