Vijon - Schattig woonboerderijtje 120 m2 met uniek uitzicht.

Via de open keuken met zitkamer komt u het huis binnen.

Op de beneden verdieping vindt u een slaapkamer, badkamer met inloop douche en apart toilet.

Op de bovenverdieping twee kleine slaapkamers.

In het tweede gedeelte van het huis is een kleine zitkamer met vide met een slaapkamer en grote inloopkast waar een tweede badkamer van gemaakt zou kunnen worden, in dit gedeelte van het huis is dubbel glas.

Via een trap naar beneden komt u op het terras aan de achterzijde waar u een prachtig uitzicht heeft op het terrein en het bos. Naast het huis nog een terras voor het opbouwzwembad en een hok voor de houtopslag. Half onder het huis is nog een kelder.

Verder is er nog een inpandig schuurtje met een opslag ruimte boven, hier kan nog verbouwd worden voor extra appartementje.

Het geheel wordt verwarmd door een insert op hout en in de keuken een Godin kachel op stookolie waar ook op gekookt kan worden. Alles enkel glas beneden, boven velux dakramen dubbel glas. Elektrische bij verwarming.

Het huis ligt in een klein woonwijkje met een paar huizen, zeer rustig gelegen waar nog een bakkertje, slager en groenteman langs komen met hun waren. Even terug in de tijd. Fantastisch vakantie huis of permanente bewoning wat alleen nog wat afwerking nodig heeft.

Taxe fonciere € 267,- p/j.