Vieure - Ruime woonboerderij in authentieke staat op 2,2 hectare.

De woonboerderij ligt aan de rand van het dorp en is dus aangesloten op de riolering.

U komt binnen via de huiskamer met open haard, wat meteen op valt zijn de hoge plafonds.

Aan uw rechterkant gaat u een tweede zitkamer binnen, eveneens met houtkachel , daarnaast is de zomerkeuken, badkamer, apart toilet en de trap die naar 1 slaapkamer boven leidt. Dit gedeelte zou u los van het hoofdhuis kunnen verhuren en zelfs nog vergroten door het naastgelegen atelier erbij te trekken.

Aan de linkerkant van de huiskamer komt u via een halletje in de zeer ruime leefkeuken met de oude tegel vloer nog in tact, deze is voorzien van een oven op hout en een broodoven. Aan de keuken vast is een serre.

In het halletje is een monumentale trap naar de bovenverdieping, met links een ruime slaapkamer met eigen open badkamer met ligbad en toilet. Rechts is dan een grote slaapzaal/speelruimte met een mezzanine waar zich nog 2 slaapkamers bevinden, ook hier één met eigen bad in de kamer.

Via een ladder komt u op een ruime zolder die ook nog bij het huis betrokken kan worden voor extra slaapkamers.

Onder het huis is onder de beide zitkamers een grote kelder.

Op het erfje voor het huis staat aan de rechterkant een grote schuur wat nu als atelier dient en aan de linkerkant een drietal schuurtjes aan elkaar waar een prachtige gite van gemaakt kan worden. Voor dit gebouw ligt een natuurvijver.

Op het binnenerf is een waterput.

Het geheel wordt verwarmd met centrale verwarming op olie en houtkachels. Overal is nog enkel glas.

Aangesloten op stads riolering.

Er is ook een zwembad aanwezig , maar deze is aan een opknapbeurt toe , hier moet een nieuwe liner ingemaakt worden. Het huis heeft nog de ouderwetse rode tometten vloer en grote vloertegels en tometten in de woonkeuken, boven verdieping heeft een gedeelte houten vloer en de oude rode stenen vloer van origine. Prachtige houten balken plafonds , originele open haarden en broodoven.

De 2,2 hectare grond ligt prachtig om het geheel heen waardoor er een gewaarborgde vrijheid is.

Een prachtig geheel met mogelijkheden voor uitbreiding.

Prijs: € 230.000 

Inclusief makelaarskosten