Vieure – Statig Dorpshuis op het pleintje met achtertuin en schuurtje.

Het huis staat midden op het plein in Vieure en heeft op de beneden verdieping een ruime lichte eetkamer/zitkamer met open hoekkeuken. De zitkamer heeft een houten vloer en de keuken nog de originele tometten vloer.

Naast de keuken is de hal met de eiken houten trap naar boven, een badkamer met douche en toilet en een ruim kantoor.

Deze ruimte heeft openslaande deuren en door aan de buitenzijde een opgang te maken zou dit ook als een winkel of praktijk kunnen dienen. Via deze ruimte gaat u naar de achtertuin met schuurtje.

Op de eerste verdieping zijn 4 grote lichte slaapkamers, allen met mooie houten vloeren, waarvan 3 met inbouw kasten en eentje met een wastafeltje. Op dezelfde verdieping is nog een tweede badkamer met ligbad en toilet.

Nog een verdieping hoger is een zeer ruime zolder met 3 dakkapellen die nog geheel verbouwd kan worden.

Overal zijn nieuwe ramen van pvc met houtmotief en dubbel glas. Aangesloten op de riolering.

Verwarming via elektrische kachels, de schoorstenen zijn dichtgemaakt maar zouden weer geopend worden voor verwarming op houtkachels. Onder het huis zit een gewelfde kelder.

Een prachtig huis met weinig werk , alles is zeer recent geschilderd . Dit is een mooi object voor chambre de hotes vlakbij het dorp Cosne D’Allier met diverse winkels, supermarkten, bakkers, huisarts en scholen. En voor de recreatie het zwemmeer van Vieure en de nabijgelegen bossen.

Ideaal object en direct bewoonbaar !