Vieure - Dorpshuis van 56m² met eigen garage

De voordeur komt direct uit in een grote leefruimte die dienst doet als woonkamer met aan het einde een open keuken. Direct rechts van de ingang is er een WC met eigen wastafel. Achter in de kamer, in de keuken, leidt een deur naar de badkamer met een verhoogde douche en een wastafel.

Vanuit de keuken is er een opening die toegang geeft tot de trap. Hieronder is een ruimte met de aansluiting voor het installeren van een wasmachine.

De authentieke houten trap leidt naar drie opeenvolgende kamers. Eerst een kleine kamer met dakraam en een kleine opbergruimte. Vervolgens leidt een deur naar een tweede kamer zonder ramen. Hierdoorheenlopend kom U in de derde kamer met een raam dat uitzicht heeft op de straat. Ideaal zou zijn om op de bovenverdiepeing 1 ruime slaapkamer te maken.

De bovenverdieping is volledig bedekt met laminaat en elke kamer heeft zijn eigen elektrische radiator.

Het huis is voorzien van PVC ramen met dubbel glas, een elektrische boiler ; het plafond, tussen de begane grond en de bovenverdieping, is goed geïsoleerd. Het hele huis wordt verwarmd met elektrische radiatoren, Er is een schoorsteen aanwezig, deze is momenteel verborgen achter een luik maar hij is voorzien is van een rookkanaalbuis, wat de mogelijkheid biedt om een houtkachel aan te sluiten.

Het is een dorpswoning zonder tuin, maar op ongeveer 50 meter afstand is er gemeenteparkje.Hier bevindt een garage van 21m². Dit geeft de mogelijkheid om een auto te parkeren en de achterkant van de garage te gebruiken als werkplaats of opslagruimte.

Huis met potentieel voor verhuur als investering.