Valigny -Woonboerderij met 4 chambres d’hôtes op 4,5 hectare grond met bos.

Ook ideaal als groot familie huis.

Bij binnenkomst op de begane grond van het woonhuis is er een entree 15m² met zithoekje en open haard, grenzend aan de woonkeuken van 20 m2, met prachtig natuurstenen aanrechtblad en een groot Godin kookfornuis. De entree geeft toegang tot een toilet met wastafel (en douche )en een aparte ruimte voor het witgoed en de voorraad. Tevens toegang tot de verwarmingsruimte waarin nog een oude broodoven verscholen is.

Vanuit de keuken kom je in de ruime lichte woonkamer van 40 m2 met een houtkachel en openslaande deuren naar de veranda. Van hieruit kijk je op het stukje afgesloten privé tuin.

Via een trap in de woonkamer kom je op de bovenverdieping met twee ruime slaapkamers, hier zouden 3 slaapkamers van gemaakt kunnen worden, en een walk in closet. Verder is er een badkamer met ligbad, douche en toilet.

Onder het woonhuis is nog een droge stahoge kelder van totaal ca 60m².

In het bijgebouw zijn 4 ruime gastenkamers met elk een eigen badkamer; op de begane grond een centrale gemeenschappelijke ontbijtkamer met keukenblok; en op de overloop boven is een knusse zithoek.

Er zijn 2 familiekamers voor 4 personen en twee 2 persoonskamers, dus totale capaciteit van 12 personen.

Grenzend aan de kamers is een overdekte buitenruimte met een lange tafel om gezellig gezamenlijk te kunnen eten.

Voor en achter het gebouw zijn terraszitjes, genoeg voor iedereen.

Aan de zijkant van het gebouw zijn een drietal kleine schuurtjes waarvan er eentje verbouwd is tot toiletgebouw voor toekomstige camping gasten.

Een terrein met ruime plaatsen met 2 water en elektra punten. (maar er is nog geen campingvergunning )

Op dit stuk van het terrein staat ook een opzetzwembad. Er staan diverse fruitbomen en enorme eiken.

Naast de twee hoofdverblijven is er een houten carport voor 2 auto’s, een stalling voor het tuingereedschap, fietsen etc. en een open schuurtje.

Totale oppervlakte van het terrein is 4,5 hectare waarvan ongeveer 7000 m2 eigen bos, met een paadje en ruimte voor een zitje /hangmat tussen de bomen. Uitkijkend over een aangrenzend meertje.

De twee hoofdverblijven zijn voorzien van dubbel glas en goed geïsoleerd; 2 septic tanks op norm, alle daken zijn goede staat en het houtwerk is recent geschilderd. Het woonhuis wordt verwarmd door vloerverwarming en radiatoren op de bovenetage, met een diesel gestookte verwarmingsketel. Een elektrische boiler voorziet in warm water. De gastenkamers hebben een eigen professionele CV/boiler installatie op diesel, alsmede een grote warmwater boiler voor de zomer.

Dit complex is gelegen op loopafstand van het bekende eikenbos Foret de Tronçais; er zijn een vijftal huizen in de nabije omgeving, maar daarop is absoluut geen zicht. Een prachtige rustige plek om te genieten.

Een instapklaar (lopend) bedrijf, een bestaande website met goede referenties, een klantenkring en alvast reserveringen die gepland staan…..

Prijs: € 369 000,-

inclusief makelaarskosten.