Tercillat - Compleet verbouwde woonboerderij op 1,5 hectare grond.

Via de voordeur komt u in een ruime hal met toilet en gangkast ; aan de achterzijde een glazen pui met dubbele deuren die toegang geven tot de tuin.

Aan de linkerkant van de hal vindt u een gezellige huiskamer met zithoek, eettafel en elektrische haard voor wat extra sfeer.

Aan andere kant van de hal komt u in de ruime keuken / eetkamer met houtkachel. En vervolgens een slaapkamer met badkamer en suite, met een ligbad, inloopdouche en toilet. Hier is vloerverwarming.

Naast de keuken gaat u via de bijkeuken met keukenblok naar de garage die volledig geïsoleerd is en ruimte bied om extra kamers te maken of een complete gite.

Op de bovenverdieping is een grote open hobbyruimte, hier staat een pelletkachel voor verwarming.

En er zijn hier nog twee slaapkamers en een tweede badkamer met inloopdouche en toilet.

Buiten op het terrein staat een oude schuur en verschillende fruitbomen, een moestuin en prachtige grote kastanje bomen die het mooie terrein een gezellige uitstraling en schaduw plekjes geven.

Vanaf het terrein heeft u een prachtig vrij uitzicht over de weilanden.

Het gehele dak is vernieuwd en geïsoleerd, alles voorzien van kunstst ramen met dubbel glas en door het gehele huis infrarode verwarmingspanelen. De buitenmuren zijn “en pierre” , dus stucwerk met de zichtbare natuurstenen.

Een prachtig huis op een mooie plek voor rust en ruimte.

 

Prijs: 220.500

inclusief makelaarskosten