Saint Saturnin (Cher )– Compleet verbouwde woonboerderij op ruim 4.6 hectare grond, deels weiland en bos.

U komt binnen in een nette bijkeuken , hier is een ouderwetse broodoven met daarnaast de wasmachine aansluiting, en een badkamer met douche,wastafel en toilet.

Aan uw linkerkant van de entrée komt u in de keuken met dubbele spoelbak , gasstel oven en vaatwasser.

Naast de keuken komt u in de ruime zitkamer met eethoek en mooie natuurstenen muren en een gezellige houtkachel. Openslaande deuren naar de gezellige veranda achter het huis, hier is een houtkachel voor extra verwarming en daar kan ook buiten op gekookt worden.

Via de trap in de zitkamer komt u op de bovenverdieping waar een tweede badkamer is met toilet, wastafel met een mooie natuurstenen muur en een ruime open douche. Aansluitend is een zeer ruime slaapkamer. Deze kamer heeft aparte driehoek dakkapelletjes.

Op de overloop is ruimte voor een bureau, vandaar is nog een kleinere tweede slaapkamer en aan het einde van de hal nog een derde ruime slaapkamer met een kleine dakkapel.

Op het terrein achter het huis staat een grote schuur 90m² voor opslag van groot tuin materiaal en het parkeren van een auto en houtopslag. Er is hier water en elektra aanwezig.

Achter de schuur gaat u over het stuk weiland het eerste bos perceel in en loopt u door het eigen bos naar het einde van het terrein wat doorloopt achter het buurhuis en dan weer bij het toegangsweggetje uitkomt.

Aan de andere kant van dit weggetje is de rest van het terrein, hier staat nog een tweede schuur van 60m².

In de voortuin van het huis is een schuurtje wat als atelier dient waar de hoofdmeter zit, aan het huis vast is de verwarmingsruimte en opslag voor de stokolie.

Het huis heeft dubbele beglazing en wordt verwarmd met een centrale verwarming , het systeem werkt via de houtkachel en is ook over te zetten op de verwarmingsketel op stookolie. Aangezien er veel bos bij het huis hoort is het stoken op hout het goedkoopste. De warmwatervoorziening is elektrisch.

Alle daken zijn in prima staat en het huis heeft een septic tank op norm en een energie label E.

Een perfect huis om zo in te stappen voor de vakantie of vaste bewoning.