St Priest en Murat – Recent verbouwd boerderijtje op 2168 m2 grond, geheel vrij gelegen.

Via een uitbouw op de kop zijn kant van het huis komt u in een hal met toilet en een opberg ruimte met wasmachine aansluiting, dit is de enige ruimte die nog afgewerkt moet worden.

Hierna komt u de huiskamer binnen, met een gezellige zithoek waarin ook een buitendeur naar de tuin is. Aansluitend heeft u de ruime gezellige open keuken met inductiekookplaat en werk eiland. Bij de keuken zijn er openslaande deuren naar het beschutte terras, vanwaar U over de tuin kijkt met zicht over de velden en de koeien, absolute privacy.

De trap in de zitkamer brengt u naar de boven verdieping waar zich twee ruime slaapkamers bevinden waarvan één met aangrenzende badkamer met douchecabine en apart toilet, een dressing en een aparte opbergruimte /bureautje.

Op het terrein bevinden zich nog een grote schuur en een oud bakhuisje voor de nodige opslag, en een waterput.

Geheel verharde parkeerruimte met grind voor de auto. Onder het huis een ruime kelder.

Het geheel is zeer rustig gelegen aan het eind van een onverhard weggetje met een prachtig uitzicht over de weilanden. Het wordt verwarmd door een houtkachel en pelletkachel in de zitkamer en nieuwe energie zuinige elektrische verwarming ,de wanden zijn recentelijk geïsoleerd ,er is overal dubbele beglazing en de septic tank is volgens norm aangelegd.

Overal een mooie hout structuur laminaat vloer. Alle elektra is vernieuwd. En voorzien van glasvezel voor snel internet.

Ideaal vakantiehuis wat ook permanent bewoond kan worden op een gegarandeerde rustige plek met een prachtig vergezicht.