St Nectaire - Groot woonhuis met 4 gastenkamers en een gîte op 3890m² grond

komt binnen via een buitentrap in de hal, waar zich het bureau, een toilet, de volledig ingerichte keuken en een eetkamer bevinden. Via een mooie trap bereikt u de eerste verdieping waar u 3 slaapkamers, een toilet en een badkamer met bad en douche vindt. Als u naar beneden gaat, komt u in een grote woonkamer, die voor privé kan zijn of als vergaderzaal kan worden gebruikt. Op dit niveau is er ook een ruimte voor de wasmachine , stookruimte, kelder en een garage.

de hal is er toegang tot het verhuurgedeelte, dat bestaat uit 3 grote slaapkamers, elk met een eigen doucheruimte en apart toilet. totaal is de accommodatie geschikt voor 8 tot 10 personen, er is een ruime gemeenschappelijke ruimte met een zithoek, een open keuken en een eettafel. Dus dit kan worden verhuurd als een grote familie gite of als een B & B.

het terrein is er nog een gîte van 79m², bestaande uit een zeer grote woonkamer met kathedraalplafond en open keuken; op de eerste verdieping is 1 slaapkamer met eigen doucheruimte en apart toilet. Het gebouw bevat ook 3 garages, dus het is mogelijk om daar een tweede slaapkamer voor de gite te creëren.

woning is in zeer goede staat, met een woonoppervlakte van 416m²; de ramen zijn van PVC met dubbele beglazing; de centrale verwarming is gedeeltelijk op gas, dan is er vloerverwarming in de grote woonkamer en in het verhuurgedeelte zijn er elektrische radiatoren. Het huis is aangesloten op de riolering van het stadje.

St Nectaire is een leuk stadje met een van de mooiste romaanse kerken van de Auvergne, verstenende fonteinen en fijne wandelroutes. Het ligt aan de ingang van het berg massief Sancy / puy de Dome en zijn skigebied. Het ligt op slechts 25 minuten van de snelweg en biedt gemakkelijk toegang tot de bergen en tot de stad Clermont Ferrand. Daardoor is er een sterk toeristisch potentieel om te exploiteren.