St Bonnet – Ruim dorpshuis van +/- 200 m2 op loopafstand van het bos en het meer van St Bonnet

U heeft een entrée via de voortuin waar u in de ruime open keuken / eetkamer komt.

Via een halletje komt u bij het toilet en de bijkeuken die toegang geeft tot het terras aan de achterzijde, deze is ommuurd en heeft geen inkijk van buren.

Via de keuken komt u in de huiskamer met een gezellig barretje, hier achter bevind zich nog een extra ruimte waar begonnen is met het maken van een badkamer. Er is een slaapkamer op de begane grond , met een dressing en ruimte om boven nog een extra slaapkamer te maken. Hier zou u ook een appartement voor 2 personen van maken kunnen door het plaatsen van een keukentje.

De trap naar boven brengt u bij naar 3 zeer ruime slaapkamers, een kantoortje en een grote badkamer met douche en toilet.

De gehele zolder is nog te verbouwen voor extra kamers.

Onder het huis is nog een kelder met waterput, het grootste gedeelte is dubbel glas, verwarming via elektrische radiatoren maar er is een mogelijkheid om de schoorsteen in de huiskamer weer aan te sluiten voor een houtkachel.

Aangesloten op de riolering van het dorp.

Een ruim huis, ideaal als familie vakantiehuis mede door zijn unieke ligging vlakbij het bos en zwemmeer van St Bonnet.

Het dorp heeft een kleine supermarkt, dokter, apotheek, restaurant, bakker …. Vlakbij is St Amand Montrond voor de grotere supermarkten en de snelweg A 71.