Saint Sornin –Woonboerderijtje met door schuren afgesloten erfje op terrein van 2920m² ** in prijs verlaagd **

Het woonhuis bestaat uit een ruime keuken 24m², met daarachter de badkamer, een ruime woonkamer 36m²met een gezellige houtkachel, verder een halletje en twee slaapkamers 13+14m².

De zolder 90m² is via een binnentrap bereikbaar en is geschikt om er nog meerder slaapkamers op te maken en een tweede badkamer.

Het huis is overal voorzien van dubbel glas, een spouwmuur met glaswol en er zijn isolatie platen op de zolder gemaakt.

De grote schuur 140m² die haaks op het huis staat is gerenoveerd, de constructie van het dak is verstevigd en de dakpannen op geïmpregneerde latten opnieuw gelegd.

Ook de twee kleinere schuren hebben de renovatie ondergaan, nieuwe deuren erin gezet en gedeelte van de muren gerepareerd.

Door de ligging van gebouwen is er een leuk U-vormig erfje, waar je heerlijk beschut kunt zitten.

Naast het huis ligt een grote tuin met een gedeelte moestuin, met regenwateropvang en er zijn ongeveer 50 fruitbomen aangeplant: appels, peren, pruimen, kersen …….

Het huis is gelegen aan een rustig weggetje in het typische landschap van de streek, weilanden omringd door lage heggen en veel grote alleenstaande eikenbomen.

De snelweg A71 ligt op 12km, dus een snelle verbinding naar Nederland.

Ideaal om hier op zolder of in de schuur slaapruimte voor toeristen te creëren, maar ook gewoon als vakantiehuis is dit een heerlijke plek om tot rust te komen.

 Prijs:  € 149.500

inclusief makelaars kosten