Saint Palais - Fermette op een terrein van bijna 1 ha voor dubbele bewoning.

Het woonhuis is geheel gerenoveerd door vakmensen.De voorkant van het dak is van 2015, voorzien van nieuwe balken. De electra, waterleiding en afvoeren zijn nieuw, de septictank is dus ook op norm. Overal dubbel glas, isolatie en een strakke afwerking.

Toch liggen er nog de oude tommetten op de vloer, maar deze zijn opnieuw gelegd, dus echt vlak. In de woonkamer staat een houtkachel die het hele huis warm kan houden, maar toch is er in elk vertrek een electrische radiator aanwezig.

Het woonhuis bestaat uit hal met trap naar boven, een woonkamer, keuken en badkamer met inloop douche en wc. Op de etage vinden we 3 slaapkamers en een wc. Verder is er nog een beloopbare zolder bereikbaar met een vlizotrap. Aan de voorkant van het huis is er een buitentrap naar de boogkelder.

Onder het zelfde dak is begonnen met een gite bestaande uit een woonkeuken, slaapkamer en douche ruimte. Het heeft nu een eigen ingang maar kan bij het huis getrokken worden. Daarnaast blijft er nog een enorme schuur over met hoge openslaande deuren. In het verlengde hiervan is nog een open schuur die dient als garage en houtopslag. Er zijn ook nog wat kleine bijgebouwtjes waarin nog een orginele broodoven zit maar deze wordt niet meer gebruikt. 

De tuin is omringt door heggen, er is een moestuin en aan de zijkant van het huis een grasveld met bomen. Het geheel is vrij gelegen met prachtig uitzicht over de uitgestrekte velden.

Prijs: € 149.000

inclusief makelaars kosten