Mooi gerenoveerd woonhuis met grote schuur op terrein van 8095 m²

Woonhuis op het franse platteland, bestaande uit een ruime hoge woonkamer van 36 m² met een grote haard waarin een houtkachel is geplaatst. Daarnaast een prachtige woonkeuken 40 m² met de enorme originele schouw; een gerenoveerde inbouw kast, nieuw aanrecht. Er achter is een bijkeuken en de doucheruimte.
Er is een slaapkamer op de begane grond.
Op de beneden verdieping zijn alle ramen en deuren op maat gemaakt, uiteraard met dubbelglas. De muren zijn geisoleerd. Alle oude vloeren er uitgehaald, met isolatie materiaal en beton gevlakt en daarna zijn de oude tommetten en originele vloerstenen opnieuw ingelegd. Een zeer geslaagde renovatie.
Ook de electra is nieuw en de septische tank op norm.

Op de zolder is nog niet verbouwd; maar ook daar is het ruim en hoog genoeg om kamer te kunnen maken.

Op het terrein staat een enorme schuur 450m², waarin een werkplaats, hooiopslag en paardeboxen zijn.
Verder zijn er nog gedeeltes van oude muren; die van boven beschermd zijn en daar door bewaard blijven als afscheidingen voor een parkeerruimte en een beschut terras.

Een ander schuur is nog op te knappen door er een compleet nieuw dak op te maken; of het als ruine muren te gebruiken om hier bv een zwembad in te bouwen.

Idéen genoeg voor echte bouwers; maar in principe is het woongedeelte af; dus er kan ook direct in geleefd worden.

Het totaal oppervlakte van het terrein is 8095 m², achter het huis en de schuren zijn nog twee kleine weitjes voor een poney of wat geiten.
In de directe omgeving zijn boerenbedrijven met vooral weilanden omgrensd door heggen en grote vrijstaande bomen, de Bocage Bourbonnais.

Prijs: €152.000

inclusief makelaarskosten