Prevera

Préveranges – Verbouwde woonboerderij op 1,6 hectare grond met grote schuur en vrije ligging.

U komt via de ruime huiskamer met moderne open keuken het huis binnen.

Deze ruimte heeft een prachtige tegelvloer, de keuken is van het merk Smidt en heeft een inductie kookplaat en de stopcontacten zijn verplaatsbaar en verlicht zodat u aan beiden kanten van het werkblad genoeg stopcontacten heeft.

Op de beneden verdieping zijn tevens 2 slaapkamers , een badkamer met ligbad, een apart toilet en een bijkeuken met twee opslag ruimtes die nog verbouwd kunnen worden, dus nog open staan voor een eigen indeling.

Via de trap in de huiskamer komt u op de bovenverdieping met nog 3 slaapkamers, een ruime dressing, een badkamer met douchecabine en toilet en extra kamer ,wat nu als opslag gebruikt wordt maar die nog afgemaakt kan worden , en dan is er nog een extra slaapkamer.

het terrein staat een grote schuur waar 5 paardenstallen in gemaakt zijn, de achterkant van het dak is in slechte staat.

Er zijn 2 waterputten op het terrein, die volop gebruikt worden als drinkwater voor dieren en om de tuin te sproeien.

Aan deze schuur zit nog een klein huisje vast wat weer in zijn oude staat hersteld kan worden voor eventuele verhuur.

Op het begin van het terrein staat nog een huisje met schuurtjes wat nu aan het vervallen is maar weer opgebouwd kan worden voor extra bewoning en verhuur.

Naast het huis staat nog een oud schuurtje met meerdere ruimtes en aan de andere kant van het huis een nette ruime garage waar de verwarmingsketel staat, deze functioneert op houtpellets ,met een voorraadbunker van 3 ton.

Er is dus op de beneden verdieping centrale verwarming en boven op elektrische bijverwarming.

Het geheel heeft dubbele beglazing, een geïsoleerde vloer beneden, boven is het dak geïsoleerd met 200 mm dikke steenwol en de tussen vloer is een isolatie van steenwol vlokken, dus een perfecte isolatie waardoor het huis een energielabel heeft met een C-certificaat.

De elektra is 10 jaar geleden vernieuwd met een apart circuit voor de etage. Goede verbinding met ADSL voor Internet.

Het geheel heeft een bewoonbare oppervlakte van 172 m2.

Er staat een boerenloods op 100m voor het huis, maar de dichtstbijzijnde buren zitten op meer dan 1 km. Dus een echt vrije ligging. Ideaal voor vaste bewoning met mogelijkheid tot verhuur en het houden van kleinvee of paarden.