Preveranges – Oud spoorhuisje met houten chalet en zwembad op 5980 m2 grond.

 

Het oude spoorhuisje is vergroot met in de aanbouw een keuken en een ruime badkamer met douche en toilet.

In het originele spoorhuisje is de woonkamer met houtkachel  en een slaapkamer.

 

Via een trap in de huiskamer komt u op de bovenverdieping waar u nog twee slaapkamers waarvan  één met badkamer met douche  en inbouwkasten en op de hal een apart toilet.

Het geheel heeft nog enkel glas en wordt verwarmd door de houtkachel in de huiskamer en elektrische kachels.

Bij dit huisje is de septic tank niet op norm. Onder het huis is nog een kelder.

 

Op het terrein staat nog een metalen schuur voor het tuingereedschap en werkruimte en overkapping voor het hout  en aangrenzend een schuurtje waar de zwembad pomp in staat met zwarte leidingen op het dak voor het warme water.

Het zwembad is 10x5 meter groot met een liner en kan overdekt worden en heeft een houten kleedhokje met ruimte voor opslag.

Er is nog een klein pizza oventje die weer hersteld zou kunnen worden voor gebruik.

 

Achter op het terrein staat een houten chalet met een geïsoleerd platen dak die een eigen ingang en parkeerruimte heeft.

Via de veranda komt u het chalet binnen in de open keuken met zitkamer, hier is ook  1 slaapkamer en de badkamer met douche en toilet.

Op de boven verdieping zijn nog twee ruime slaapkamers waarvan één een balkon met uitzicht over de weilanden heeft en twee erkertjes, en een hal met inbouw kast.

Onder de zitkamer is nog een kelder. Het geheel wordt met elektrische kachels verwarmd en heeft overal dubbele beglazing en een septic tank op norm.

 

Het geheel ligt aan een rustig weggetje met nog de ouden balken van de vroegere trein rails op de zijkant van het terrein.

Ideaal voor vaste bewoning met mogelijkheid tot verhuur.