Preveranges – Ruime woonboerderij met gite op 4.7ha

                  Preveranges – Ruime woonboerderij met gite op terrein van 4.7 ha. 

U komt het woonhuis binnen via de ruime aangebouwde hal ,waar u daarna via een hal naar de compleet ingerichte keuken gaat , met openslaande deuren naar de tuin.

Verder op de beneden verdieping een huiskamer met gezellige houtkachel, een kantoortje wat ook als benedenslaapkamer gebruikt kan worden, een badkamer met inloopdouche en ligbad en apart toilet.

En een ruime bijkeuken met extra koelkast, de wasmachine en tweede aanrecht.

 

Op de bovenverdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een inloopkast en een tweede badkamer met eveneens een ligbad, inloopdouche en apart toilet.

 

De grote schuur van 35 meter ligt tegenover het huis en het dak is geheel vernieuwd inclusief nieuwe balken. Een deel is verbouwd tot  een ruime gite  met open keuken, zit/eetkamer; boven 3 slaapkamers, badkamer met douche en toilet en een groot balkon die op de velden uitkijkt. Daarnaast is een ruime schuur /werkplaats. Er is al ruimte vrij gemaakt voor een tweede gite, en ook de zolder biedt nog meer ruimte voor kamers of een extra appartement.

 

Het huis heeft een absoluut vrije ligging in een park met diverse zithoeken, fruitbomen en moestuin. De rest is  weidegrond met daarin een meertje van 1000m², totaal is er 4.73 hectare grond.

Via de prachtige oprijlaan komt U in het kleine landelijke gehuchtje, dus het huis is vrij maar niet eenzaam gelegen.

 

Het huis wordt verwarmd met 2 houtkachels en als bijverwarming elektrische radiatoren, overal dubbel glas.

De septic tank is net nieuw.

 

Een mooi geheel met mogelijkheden voor mini camping en meerdere verhuurmogelijkheden in de grote schuur.

 

Ref 95042  Prijs  379 600 € inclusief makelaarskosten