Nérondes -Volledig vrij gelegen ruime woonboerderij met grote schuur op 1,7 hectare grond.

Via een ruime hal komt u het woonhuis binnen met een trap naar de bovenverdieping. Op de begane grond is een zeer ruime zitkamer met prachtige stenen vloer en barretje. Daarnaast de masterbedroom met een badkamer die nog afgemaakt moet worden. Aan de andere kant van de hal bevinden zich nog 2 slaapkamers, een badkamer met ligbad en de keuken.

Op de bovenverdieping bevinden zich nogmaals 2 ruime slaapkamers en een ruimte waar ook een begin is gemaakt voor een badkamer. Er is tevens boven het woonhuis nog een zeer grote zolder, die via de buitentrap te bereiken is, ook hier zou nog helemaal verbouwd kunnen worden voor extra kamers.

Op de het besloten erfje is een grote schuur van 350 m2 met daarin ruimtes voor een paardenstal met directe uitgang naar de wei, verder een ruime hangar en nog een open schuur. Het terrein van 1,7 hectare ligt aan het huis vast en biedt een prachtig uitzicht over de omgeving. De ligging aan het eind van een doodlopend weggetje van 1.5km garandeert absolute rust.

Alles is voorzien van dubbel glas, het huis wordt verwarmd door 2 pelletkachels en heeft een septic tank op norm. De renovatie is recent en goed uitgevoerd met zoveel mogelijk behoud van oude elementen; maar het is nog niet volledig afgewerkt dus U kunt hier nog U eigen ideeën in kwijt.

Een zeer ruim woonhuis, rustig gelegen zonder buren , ideaal voor chambre de hôtes .

Prijs: 178.500

Inclusief makelaarskosten