Murat – Boerderijtje op terrein van 13 hectares , Een echte opknapper op een schitterende plek !!!

Het huis is gelegen aan een doodlopend weggetje. Dus een echt vrije ligging. Ideaal voor het houden van paarden , schapen of geitjes.

Dit kleine huisje bevindt zich boven op een heuvel en heeft dus echt 360° uitzicht. Het bestaat uit 1 ruimte van 37m² Naast het huisje zit de schuur van 48m² ,dit kan bij het huisje getrokken worden. De zolder is via de buitentrap bereikbaar, hier is net genoeg staruimte om een slaapkamer te maken. Voor het huis staat nog een losse kleiner schuurtje van 20m².

Vast aan de achterkant van het huisje zit een grote stal 150m² , dit werd altijd gebruikt als schapenstal. Alle percelen liggen in één blok rond de gebouwen en zijn netjes voorzien van een omheining. Vanaf 1 november 21 is deze grond vrij van de huurder en kan dus verkocht worden. Ook is het mogelijk deze grond aan te kopen en opnieuw in huur uit te geven; dus als investering en waardevermeerdering van het bedrijfje.

Het huis is goed gebouwd, het dak is aan de voorkant goed en aan de achterkant in redelijke staat. Op de stal liggen asbestplaten.

Water en elektra zijn aanwezig, verder zal echt alles opnieuw aangelegd moeten worden.

Onder aan de heuvel liggen andere huizen en er is een uitzicht op het kerkje en het ruïnekasteel van Murat.