Boerderij

Montilly - Boerderij 58 ha, woonhuis, schuur + diverse bedrijfsgebouwen

De boerderij is goed gegroepeerd 47 ha in één blok rond de gebouwen, dit is inclusief een vijver van ongeveer 1 ha. De overige 11 ha liggen in één blok op een afstand van 4 km.

Al het land is weiland, maar deels akkerland. De percelen zijn goed omheind en er zijn waterpunten.

Het huis bestaat uit een keuken, een ruime woonkamer, een gerenoveerde badkamer en 2 slaapkamers op de begane grond. Op de eerste verdieping leidt een overloop naar 2 slaapkamers en toegang tot de zolder.

Het huis heeft nog overal van enkel glas en wordt verwarmd met een houtkachel en elektrische radiatoren. Het hele pand moet worden opgeknapt, maar heeft goede volumes en potentieel.

Naast het huis staat de schuur, die in goede staat is maar niet meer geschikt voor moderne landbouw. Achter de schuur staat een metalen gebouw met vezelcement voor de zoogkoeien en later een gebouw voor de schapen. Er zijn twee loodsen voor de opslag van materiaal en stro.

De locatie ligt dicht bij het Foret de Bagnolet en dicht bij de stad Moulins, dus het zou geschikt kunnen zijn voor paardenfokkerij, tuinbouw of kleine gemengde landbouw.

Het aantal aan te kopen hectares kan variëren naar gelang van uw budget.

Prijs  395.000€ FAI