Maisonnais -Ruim woonboerderijtje met stallen en schuren op ongeveer 2 hectare grond.

Op de beneden verdieping komt u binnen in de ruime keuken/eetkamer 35m² met trap naar de bovenverdieping, een lichte huiskamer 30m² en bijkeuken met toilet en een douche. Overal vindt U hier de mooie rode oude vloertegels tommettes, in goede staat.

Op de bovenverdieping zijn 3 ruime slaapkamers, een dressing en een overloop met overal prachtige eikenparket vloeren, verder een badkamer met ligbad en een aparte wc.

Onder dezelfde kap zit de verwarmingsruimte, een opslagruimte met daarboven een zolder, die eventueel bij het huis getrokken kan worden.

Het geheel wordt verwarmd via centrale verwarming op stookolie en hout. Beneden is alles dubbel glas, boven enkel glas

Op het terrein vindt u 2 grote stenen schuren 210m² + 284m² waarvan een gedeelte gebruikt word als paardenstal en de rest als opslagruimte. Een grote open metalen loods 195m² met daaraan een afgesloten garage voor de auto. Verder is een zeer grote hoge hangar 620m² waar nu ook paarden staan met een gedeelte voor hooi /stro 185m². Verder is er de oude koestal geheel gesloten grupstal 740m², die geschikt is voor opslag of om bv. oldtimers of brocante spullen te stallen.

Het terrein ligt voor een deel voor het huis en verder achter de stallen, op de bijna 2 hectare is een waterbron aanwezig..

Een mooi object met mogelijkheden om gites of chambres de hôtes te gaan bouwen in de oude schuren, of voor iemand die veel opslagruimte nodig heeft voor een passie.

Prijs: € 149.000