Le Veurdre – Prachtig landhuis met tweede woning, onderdeel van een oud kasteel met 3,4 hectare grond.

Het landhuis (230m²)met zijn oude elementen heeft op de begane grond een hal met apart toilet en mooie trap naar boven, aan de rechterhand een zeer ruime eetkamer met grote open haard, apart kamertje voor opslag en ruime eetkeuken met de toegang naar de achtertuin.

Aan uw linker hand twee grote zitkamers waarvan de laatste toegang geeft via een trap naar de bovenverdieping waar zich 4 slaapkamers bevinden, de grootste kamer heeft een eigen badkamer met douche en ligbad, apart toilet op de gang en nogmaals 2 badkamers met douche.

Via de buiten trap komt u in de oude toren waar nog een slaapkamertje is met wastafel en authentiek toilet.

Iets hoger ligt het tweede huis (120m²) heeft een grote leefruimte met een open keuken.

Dan zijn er gelijkvloers twee slaapkamer, een badkamer met douche en bad en een apart toilet.

Dit geheel is nog te vergroten door de zeer ruime zolder erbij te betrekken waar nog meerdere slaapkamers gemaakt kunnen worden.

Verder op het terrein nog twee ruime schuren 190 m² en 200m², een garage en een nieuw zwembad ( zout water ) van 10x 4 meter.

Het geheel heeft nog de oude ramen, allen enkel glas, verwarming via de3 open haarden en centrale verwarming op stookolie. Bovenhuis is aangesloten op stadsriolering, het eerste huis een septische tank die niet op norm is.

Een prachtig huis met historie waar zelfs Jeanne d’Arc nog overnacht heeft.

Vlakbij de rivier de Allier, één van de laatste natuurlijke rivieren van Europa waarin er gezwommen en met kanoes gevaren kan worden.

Een prachtig object met verhuur mogelijkheden op een unieke locatie.