Le Veurdre – Ruim woonhuis met oude watermolen en stukje rivier op een stuk grond van 1,7 hectare.

 

In het woonhuis komt u binnen in de huiskamer met inbouw haard.

Naast deze kamer is nog een kamer die u kunt gebruiken als eetkamer en daarnaast nog een kamer die nu als slaapkamer dient met oude tometten vloer.

Aan de andere kant van de huiskamer is de keuken met in een hal een douche en de trap naar de bovenverdieping die nog geheel in oude staat is dus nog naar eigen idee ingericht kan worden.

 

In de huiskamer is nog een trap die naar de verbouwde bovenverdieping leidt waar twee slaapkamers zijn, een badkamer met inloop douche en apart toilet.

Het huis heeft nog enkel glas, verwarming via een houtkachel en elektrische verwarming. Het dak is recent vernieuwd.

 

Aan het huis vast staat een gebouw met een garage, en twee schuurtjes. Bij  het laatste schuurtje is begonnen met het opknappen voor een buiten keuken aan het  aangrenzende overdekte terras en heeft een mooie Travertin vloer in Romeinse stijl gelegd.

 

Er is nog een schuurtje met oude broodoven en op het pad wat naar het stuk grond wat achter het huis  ligt staat nog een open houten hangar voor opslag.

 

Tegenover het huis staat de oude molen wat van herkomst twee molens waren maar door een tussenpand bij elkaar getrokken zijn, alles nog in de authentieke staat met nog de oude machines.

Naast het riviertje loopt de grond aan de overkant nog een stuk langs de rivier door.

Recht aan de overkant van het huis is een stukje strand waar u zo de rivier in kunt  voor een heerlijke verfrissende duik.

 

Een huis geheel vrijgelegen aan je eigen stukje rivier waar u de mogelijkheid heeft om uw eigen energie op te wekken.