Isle et Bardais – Een authentiek verbouwde longère in het dorpje op 2500 m2 terrein aan de rand van het bos van Tronçais.

Via de ruime hal komt u links in de gezellige keuken met originele rode tometten op de vloer en een Godin houtkachel. Via een tussenkamertje komt u in de ruime huiskamer met een prachtige eiken houten vloer en eveneens een Godin houtkachel.

Aan het einde van de hal vindt u de badkamer en apart toilet , en een opslagruimte waarin de CV-ketel en de warmwater boiler staan. Rechts van de hal is een zeer ruime slaapkamer met eiken houten vloer.

In het tweede gedeelte van het huis, wat eventueel bij de hoofdwoning getrokken kan worden, vindt u nu een chambre de hôtes. Hier zijn twee slaapkamers, een badkamer, toilet en woonkamer met eenvoudig keukenblokje. Deze zou wat uitgebreid kunnen worden met een kookgedeelte en dan is dit gedeelte geschikt als gite.

Op het terrein van 2500 m2 staat een leuke houten hut voor warme zomeravonden en is er een moestuin. Via een pad langs het huis loopt u hier rechtstreeks het bos van Fôret de Tronçais in, waar u een heerlijk zwemmeer vind en mogelijkheden om te wandelen en te fietsen.

De gehele bovenverdieping is nog bij het huis te betrekken voor meerdere slaapkamers, verder is er nog een gewelfde kelder en een aanpandige schuur. Het huis is voorzien van dubbel glas en isolatie, de centrale verwarming is op stookolie.

Prijs : 139.930 

inclusief makelaars kosten