Herisson – Authentiek pandje in het hart van het historische stadje.

Het pandje is nu voor een groot gedeelte nog in gebruik als boulangerie maar kan, door het professionele gedeelte te verbouwen , een ruim woonhuis worden.

Via de winkel komt u in de zitkamer/eetkamer met aangrenzend de keuken. De winkel zou dus door het weghalen van de tussenmuurtjes bij de woonkamer getrokken kunnen worden waardoor er één grote leefruimte ontstaat.

Op de eerste verdieping is een ruime slaapkamer met inloop kast, een toilet en badkamer met ligbad.

Op de tweede verdieping zijn nu twee kleinere slaapkamers maar zou door het weghalen van het simpele muurtje een ruime tweede slaapkamer kunnen worden.

Op beiden verdiepingen ligt een mooie parket vloer.

In de achtertuin met houten overkapping is nog een grote cave, een speciale ruimte voor opslag en aansluiting wasmachine. Achter in de tuin is de originele bakkerij met een grote zolder die geheel verbouwd kan worden tot aparte woonruimte.

De tuin is te betreden door een originele houten boog deur , in het overkapte gedeelte vindt u ook de ingang naar de slaapkamers.

Het huis heeft centrale verwarming dmv een warmte pomp, dit is gebasseerd op een thermisch rapport wat er gemaakt is. Overal, behalve de winkel pui, heeft dubbele beglazing op maat gemaakt , het huis heeft een goede isolatie van schapenwol en vlas.

De muren zijn nog autenthiek met zijn oude elementen en en pierre gestucd. Het dak is geheel vernieuwd.

Het huis ligt in het dorpje Herisson wat uitgeroepen is tot derde mooiste dorp uit Frankrijk !