Echassières – Mooi verbouwde woonboerderij met grote schuur en  prachtig uitzicht.

Via de uitbouw aan de voorkant komt u in het halletje die u via een rechterdeur naar de huiskamer met hierachter een prachtige open veranda brengt, met daarop een buitenzithoek en een grote eettafel, en 2 elektrische dakramen voor verkoeling. Van hieruit is er een weids vergezicht over de weilanden en de daarachterliggende heuvels.

Via de linkerdeur in dezelfde hal komt u in de  keuken, met daarachter een aparte gezellige eetkamer met nog een aanrecht en hier staat ook de wasmachine en droger. Van hier uit komt U in de grote schuur / atelier, met nog een etage voor het opbergen van alle materialen.

 

De andere deur in de keuken brengt u via de overloop naar een slaapkamer met ruime kastruimte en prachtig uitzicht over de velden en de moderne badkamer met inloop douche en toilet, dit is allemaal nog gelijkvloers.

Via de trap vindt u op de bovenverdieping een grote overloop en twee ruime slaapkamers één met een buitentrap voor eigen ingang, een tweede ruime badkamer met inloop douche en toilet en een nog een klein kamertje wat als bureautje dient of als kast ingericht kan worden.

 

Onder het huis zijn nog 2 kelders en voor het huis een leuke boomhut voor de kinderen.

 

Alles is voorzien van dubbel glas, de verwarming is elektrisch. Overal zijn de wanden goed geïsoleerd en zijn er nachtlampjes in gangwanden gezet voor verlichting in de avond uren, ook het dak is vernieuwd en geïsoleerd. Alles is zeer netjes met gebruik van goede materialen en stijlvol verbouwd.

 

Gelegen als laatste huis met 2800 m2 grond aan een klein landweggetje, dus niet echt eenzaam maar wel heel rustig.

Septic tank recentelijk op norm gebracht.

 

Een perfect vakantiehuis zonder enige werkzaamheden, maar ook zeer geschikt voor permanente bewoning.